U bevindt zich hier:

Routekaart en Plan uitvoeren

Routekaart

Het ontwikkelplan is de kapstok voor de gewenste ontwikkeling, de routekaart biedt focus hoe de gewenste ontwikkeling daadwerkelijk te realiseren. Immers, met kleine stappen kunnen we snel progressie behalen. De routekaart is wederom een infographic op één A3 inclusief een beknopte toelichting. Laten we het vooral simpel houden, zo kunnen we de betrokken mensen ook goed aangesloten houden. In de routekaart wordt visueel welke doelen zijn gesteld, wanneer we deze willen halen en met name wat de route wordt hoe daar te gaan komen binnen de gestelde kaders.

Aan de slag

Bij Firm werkt een complementair team dat elkaar aanvult vanuit kennis, ervaring en persoonlijkheid. Zodoende kunnen wij altijd een goede combinatie maken dat past bij het vraagstuk en de organisatie. Mensenwerk dus, ondersteund door de juiste tools. Zo zorgen we samen met jou voor draagvlak en commitment op het ontwikkelplan en routekaart in de organisatie om het plan daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. 

Periodieke evaluatie (peilstok) is belangrijk om het effect op vastgoed en organisatie te blijven monitoren. Varen we nog steeds de juiste koers, doen we de juiste dingen en doen we de dingen juist? Firm blijft gedurende de samenwerking actief deze vraag stellen om voortgang en verwachtingen met elkaar scherp te blijven houden. We gaan voor het gezamenlijke doel! 

Terug naar -> hoe we dat doen

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Copyright 2024 - Firm Vastgoed & Organisatie - KvK-nummer 66378052

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring